top of page

Voor- en achterzetramen

Voorzetramen en achterzetramen zijn een efficiënt middel om enkelglas zowel thermisch als akoestisch te isoleren. Voorzetramen worden geplaatst zonder breekwerk en met behoud van de bestaande kozijnen. Onze voorzetramen zijn op te delen in 3 verschillende types met elk een aantal uitvoeringen.

Als onze ramen aan de buitenzijde van het pand worden geplaatst spreekt men van voorzetramen, bij plaatsing aan de binnenzijde spreekt men van achterzetramen.

1deling detail 6mm.jpg

Aludesign Enkelglas

Een eenvoudig voorzetraam met strakke vormgeving en stijlvolle uitstraling. Perfect voor zowel warmte- als geluidsisolatie.
HG%20detail_edited.jpg

Hardglas

Dit elegante voorzetraam valt door het ontbreken van een kader bijna niet op waardoor de stijl van uw huis behouden blijft.
AD-Iso In Spon Detail 2.jpg

Aludesign Isolatieglas

Ons voorzetraam met de hoogste isolatie uitgevoerd op kader of strak wegvallend in de sponning. 
Hardglas
Aludesign
Aludesign Isolatieglas
Type glas
6-8mm
6-8mm
HR++
Op maat gemaakt
Met omkadering
Uitgevoerd op kozijn
Uitgevoerd in sponning
Geschikt voor schuiframen

Hardglas

De hardglas voorzetramen van Grona zijn door het ontbreken van een kader bijzonder fraai om te zien. Dankzij de doordachte techniek kunnen zelfs grote, driedelige ramen door middel van een stijlvolle espagnoletsluiting in een handomdraai geopend worden. Door het gebruik van Hardglas voorzetramen kan de geluidsoverlast tot een minimum beperkt worden.

Eendeling

Monsterraam klep.jpg
De standaard uitvoering van een hardglas voorzetraam. Hoogte of breedte scharnierend vastgezet met sluitingen. 

Referenties

Hardglas klepraam
Hardglas

Referenties

Alu Iso _edited_edited.jpg

Eendeling

De standaard uitvoering van een aludesign voorzetraam. Hoogte of breedte scharnierend vastgezet met sluitingen of met een schroef door het profiel heen. 
1deling 6mm open.jpg
1deling 6mm.jpg

Aludesign

met enkelglas

De Aludesign voorzetramen van Grona hebben door het gebruik van hoogwaardige materialen en eenvoudige, strakke vormgeving een stijlvolle uitstraling. Behalve voor warmteisolatie worden deze voorzetramen veelvuldig toegepast in geluidsisolerende projecten. Vastgezet met sluiting of met een schroef door het profiel heen.

Naast uitvoering eendeling en

stolp ook verkrijgbaar als

tweedeling, driedeling en

niet scharnierend. 

Aludesign

Aludesign

met isolatieglas

De Aludesign voorzetramen met HR++ glas van Grona hebben door het gebruik van hoogwaardige materialen en eenvoudige, strakke vormgeving een stijlvolle uitstraling. Behalve voor warmteisolatie worden deze voorzetramen veelvuldig toegepast in geluidsisolerende projecten. Vastgezet met sluiting of met een schroef door het profiel heen.

Naast uitvoering eendeling

en stolp ook verkrijgbaar als

tweedeling, driedeling en

niet scharnierend. 

Referenties

AD Iso in sponning Driedeling.jpg
AD Iso

Eendeling

in sponning

Aludesign in sponning 1-deling open.jpg
Aludesign in sponning 1-deling.jpg
De standaard uitvoering van een Aludesign voorzetraam. Hoogte of breedte scharnierend vastgezet met sluitingen of met een espagnolet sluiting. 
bottom of page